סהרוני שקדים מקמח כוסמין ואייסינג וניל של מירי מתוקה ארזי

מירי מתוקה ארזי עם מתכון לסהרוני שקדים מקמח כוסמין ואייסינג וניל טעימים שהאורחים לא יוכלו להפסיק לשבח. מתוך התוכנית "פשוט לאפות".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגיות:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
90 גרם אבקת סוכר
45 גרם שקד טחון מולבן
25 גרם שקדים גרוסים
250 גרם קמח כוסמין
לאייסינג וניל:
1 חלבון
140 גרם אבקת סוכר (1 כוס)
2 כפיות מיץ לימון
קורט גרגירי וניל
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לקרם אחיד (אם צריך, עוצרים ומורידים מסה מוו הגיטרה).
2 מוסיפים אבקת שקדים ושקדים גרוסים.
3 מוסיפים קמח מנופה ולשים לבצק אחיד.
4 יוצרים מהמסה עוגיות בצורת סהרונים, או כל צורה שהילדים אוהבים.
5 מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 150 מעלות (חשוב להכין את העוגיות בעובי שווה כדי שיאפו בצורה אחידה) לכ- 20 דקות.
6 בזמן האפייה אפשר להכין את האייסינג: בקערה מניחים חלבון, מנפים פנימה את אבקת הסוכר (חשוב, כי אחרת יש גושים), טורפים היטב, מוסיפים מיץ לימון ווניל וטורפים שוב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
7 מעבירים את האייסינג לשקיות זילוף קטנות.
8 ממתינים שהעוגיות יצטננו ואז מעטרים באייסינג. נותנים להתייבש כשעה ומאחסנים בכלי אטום.
סהרוני שקדים מקמח כוסמין ואייסינג וניל של מירי מתוקה ארזי
סהרוני שקדים מקמח כוסמין ואייסינג וניל של מירי מתוקה ארזי, צילום: יח"צ

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: