עוגת מגדל אלפחורס של תומר אומנסקי

 יש לנו הרגשה שכזה דבר עדיין לא טעמתם! תומר אומנסקי במתכון הדגל שלו – עוגת מגדל אלפחורס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגיות האלפחורס:
160 גרם סוכר לבן
200 גרם חמאה רכה / מזולה בטעם חמאה
1 קורט מלח
4 חלמונים גדולים
250 גרם קונרפלור
250 גרם קמח
10 גרם אבקת אפייה
4 גרם סודה לשתייה
מ"ל חלב
לקרם ריבת חלב:
500 מ”ל שמנת מתוקה
1 שקית (80 גרם) אבקת פודינג ריבת חלב
1 כף (כ30 גרם) ריבת חלב
להרכבה:
1 עוגיות אלפחורס גדולות
1 קרם ריבת חלב
1 מיני עוגיות אלפחורס מוכנות
אופן הכנה
הכנת העוגיות
1 במיקסר נקרים את החמאה והסוכר עד לאיחוד
2 נוסיף את החלמונים ונאחד
3 נוסיף את היבשים והחלב פנימה ונערבב עד לאיחוד הבצק
4 נעביר את הבצק לקירור של חצי שעה במקרר
5 לאחר חצי שעה נרדד אותו נקרוץ 6 עיגולים בקוטר 16ס”מ או 18 ס”מ
6 משאריות הבצק נקרוץ עוגיות אלפחורס קטנות
7 נאפה את העוגיות הגדולות בחום של 165 מעלות בין 15-18 דקות עד להזהבה קלה
8 לאחר האפייה נקרר היטב את העוגיות (מומלץ גם להקפיא אותן)
9 נמלא כל זוג עוגיות בריבת חלב יציבה (אני עובד עם קומידה) ונגלגל בקוקוס
הכנת הקרם:
1 נתחיל להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת פסגות רכות
2 נוסיף פנימה את ריבת החלב והפודינג ונקציף עד להתייצבות. (להימנע מהקצפת יתר)
3 נעביר את הקרם שלנו לשק זילוף עם צנתר חלק
הרכבת העוגה:
1 נניח את העוגייה הראשונה על המגש, נזלף מעליה תלוליות של קרם
2 נניח מעליה את העוגייה השנייה ונמשיך כך עד לסיום העוגיות
3 בחלק העליון של העוגה נזלף בצורה יפה תלוליות של קרם ונניח עליהן מיני עוגיות אלפחורס
4 יש להגיש את העוגה אחרי לילה שלם לפחות במקרר

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות