עוגת אלפחורס של קרן אגם

אלפחורס היא עוגייה שכולם אוהבים שמחזירה אותנו ישר לטעמים הנפלאים של דרום אמריקה, ושהיא בתוך עוגה? זה בכלל חלום!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים גדולות L
150 גרם סוכר לבן
0.5 כוס סוכר חום בהיר
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
4 כפות שמנת חמוצה
1.75 כוס קמח לבן רגיל
0.5 כוס קוקוס
2 כפיות אבקת אפייה
1 מעט מלח
4 כפות ריבת חלב
לעיטור לאחר האפייה:
4 כפות ממרח ריבת חלב
4 כפות קוקוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים היטב 2 תבניות אינגליש קייק
2 בקערת המיקסר מקציפים ביצים עם סוכר למשך 3-4 דקות לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
3 מוסיפים שמנת מתוקה ושמנת חמוצה ומערבבים היטב
4 מוסיפים ריבת חלב ומערבבים שוב
5 מוסיפים קמח, קוקוס מלח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה
6 מחלקים את התערובת בין שתי התבניות
7 מכניסים לתנור ואופים כ 40-45 דק' עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים
8 מחממים ריבת חלב במיקרו, שופכים על העוגה, מפזרים קוקוס וטורפים
הערות חשובות
1 העוגה נשמרת במקרר שלושה ארבעה ימים מכוסה היטב
2 ניתן להמיר שמנת מתוקה בשמנת פרווה או קרם קוקוס ואת החמוצה ביוגורט או מיץ תפוזים
3 ניתן לוותר על הקוקוס בבלילה בהמרה באותה הכמות לקמח לבן

למתכונים נוספים של קרן אגם לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות