אלדושקי – פנקייק רוסי

מתכון ללביבות גבינה רוסיות שקל להכין ומומלץ לאכול עם ריבה. מתוך הבלוג של נועה שפירו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 ג׳ גבינה לבנה/יוגורט (אשל, סקי, יוגורט)
2 כפות סוכר
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
כוס קמח
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
שמן לטיגון
להגשה: אבקת סוכר, ריבה, שמנת חמוצה
אופן הכנה
1 מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה ותמצית וניל.
2 מוסיפים קמח (בהדרגה) , סודה לשתייה ומלח
3 מטגנים את הלביבות בשמן על מחבת עד שהו משחימות
4 מגישים עם שמנת חמוצה, ריבה ואבקת סוכר מלמעלה

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      זה לא אלודשקי , זה "סירניקי"

       המתכון הנ"ל הוא עבור סירניקי שזה גביניות בעברית (סיר ברוסית זה גבינה)

      אלודשקי הם למעשה חביתיות שמכילות חלב , קמח וביצים

       המתכון הנ''ל הוא עבור סירניקי שזה גביניות בעברית (סיר ברוסית זה גבינה) אלודשקי הם למעשה חביתיות שמכילות חלב , קמח וביצים
      לנה says:
    • 1

      לביבות רוסיות

      האם אפשר להחליף הגבינה טבעונית

      האם אפשר להחליף הגבינה טבעונית
      רבקה שוסור says:
      • לא ניסינו עם גבינה טבעונית

        לא ניסינו עם גבינה טבעונית
        ahiad says: