גראטן תפוחי אדמה ופטריות של עדיקוש
מתכון חגיגי וקל להכנה לגראטן תפוחי אדמה ופטריות, אין יותר טעים מזה! מתכון שיכנס לתפריט שלכם בבית.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת פטריות פורטובלו ושמפיניון
8 תפוחי אדמה גדולים
500 מ"ל שמנת לבישול
200 גרם פתיתי מוצרלה
100 גרם גבינה בולגרית
מלח
אבקת שום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 190 מעלות, טורבו.
2 קולפים את תפוחי האדמה ובאמצעות המעבד מזון פורסים לפרוסות דקות.
3 מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה אל תוך הקערה.
4 חותכים לפרוסות את הפטריות ומוסיפים גם כן לקערת תפוחי האדמה.
5 מוסיפים לקערה את השמנת לבישול, מלח, פלפל, אבקת שום.
6 מוסיפים מיקס גבינות, מוצרלה וגאודה אל תוך הקערה.
7 מפוררים את הגבינה הבולגרית אל תוך הקערה ומערבבים את הכל ביחד.
8 שופכים את תוכן הקערה אל תוך תבנית פיירקס.
9 מוסיפים מעל עוד קצת שמנת ומפזרים פתיתי מיקס גבינות ופרמזאנו.
10 מכניסים את התבניר לתנור למשך כשעה, עד שמתחיל להזהיב.
11 מוציאים מהתנור ומגישים. בתאבון!
@israel_food_channel השילוב המושלם של פטריות, גבינות ותפוחי אדמה – גראטן קל להכנה וחגיגי לשבועות של עדיקוש המהממת למתכון חפשו בגוגל גראטן תפוחי אדמה ופטריות ערוץ האוכל בשיתוף: ניופאן | יורו גבינות | ווילי פוד | מרינה פטריות #מתכון #תפוחאדמה #פטריות #יאמי #גבינות
♬ original sound – ערוץ האוכל