מילפיי עם קרם קפה קל להכנה של עדיקוש
מתכון חגיגי וקל להכנה למילפיי (עוגת נפוליאון) עם קרם קפה, מושלמת לשבועות, טוויסט למתכון הקלאסי, אין יותר טעים מזה! מתכון שיכנס לתפריט שלכם בבית.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת בצק עלים של ויליפוד
250 גרם מסקרפונה
250 מל שמנת מתוקה
תמצית וניל
מנת אספרסו
4 כפות אבקת סוכר
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
לבצק:
1 לוקחים בצק עלים, פורסים אותו ומחלקים את הבצק ל – 2 ריבועים גדולים.
2 פורסים חלק אחד של הבצק על תבנית עם נייר אפיה, מפזרים מעל אבקת סוכר, ומחוררים עם הצד השני של הסכין את הבצק
3 מניחים נייר אפייה על הבצק ועליו תבנית נוספת – כדי שהבצק לא יתרומם
4 מכניסים לתנור את הבצק על חום 180 עד להשחמה
לקרם:
1 מכינים מנת אספרסו
2 מניחים בקערת המיקסר שמנת, קרם מסקרפונה, אבקת סוכר ואסרפסו. מתחילים להקציף
3 לאחר שהקצפת מתחילה להתייצב, מוסיפים תמצית וניל
4 מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על הבצק שלוליות קרם, מכסים עם חלקו השני של הבצק ושוב מזלפים שלוליות קרם ושמים עוד בצק מעל. ומפזרים מלמעלה אבקת סוכר