מרק עדשים של טלי קינן

קבלו מתכון שכל בית זקוק לו, שאין חורף שהוא יוכל להעביר בלעדיו – מרק עדשים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים ירוקות מושרות כחצי שעה ומסוננות
1 שורש פטרוזיליה
2 גזרים מגורדים גס
2 תפו"א בינוני מגורדים גס
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 מלח ופלפל
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1 עגבנייה מגורדת
1 כף רסק עגבניות

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בסיר מרק גדול נטגן בשלוש כפות שמן בצל קצוץ עד להזהבה קלה
2 נוסיף כף שום כתוש ונטגן עוד כדקה
3 נוסיף את העדשים והירקות ונטגן 2-3 דקות
4 נמלא את הסיר במים ונביא לרתיחה
5 נתבל במלח, פלפל, כמון, כורכום ורסק העגבניות
6 נביא לרתיחה ונבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי
7 נטחן בבלנדר מוט למחית
8 . יש לטעום ולתקן תיבול. לבשל עוד כחצי שעה, על להבה נמוכה

למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: