מרק עדשים של טלי קינן

קבלו מתכון שכל בית זקוק לו, שאין חורף שהוא יוכל להעביר בלעדיו – מרק עדשים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים ירוקות מושרות כחצי שעה ומסוננות
1 שורש פטרוזיליה
2 גזרים מגורדים גס
2 תפו"א בינוני מגורדים גס
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 מלח ופלפל
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1 עגבנייה מגורדת
1 כף רסק עגבניות

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בסיר מרק גדול נטגן בשלוש כפות שמן בצל קצוץ עד להזהבה קלה
2 נוסיף כף שום כתוש ונטגן עוד כדקה
3 נוסיף את העדשים והירקות ונטגן 2-3 דקות
4 נמלא את הסיר במים ונביא לרתיחה
5 נתבל במלח, פלפל, כמון, כורכום ורסק העגבניות
6 נביא לרתיחה ונבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי
7 נטחן בבלנדר מוט למחית
8 . יש לטעום ולתקן תיבול. לבשל עוד כחצי שעה, על להבה נמוכה

למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות