קציצות אבוחצירה – קציצות בשר ברוטב עגבניות

מתכון מעולה לקציצות אבוחצירא, קל להכנה, מעט רכיבים והמון וטעם משגע

זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים לקציצה
500 גרם בשר טחון בקר
½ כוס אורז לא מבושל
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
מלח
פלפל שחור
מרכיבים לציפוי
1 כוס קמח
1 כוס סולת
2 ביצים
שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
מרכיבים לרוטב
2 בצלים קצוצים
1 חבילה עלי מנגולד קצוצצים דק
3 ענפי סלרי קצוצים
4 שיני שום כתושות
½ לימון (למיץ)
2 ליטרים מים
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
קציצות
1 מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות
2 מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק ומסדרים 3 קעריות עם קמח, ביצה טרופה וסולת
3 טובלים את הקציצות לפי הסדר (קמח, ביצה, סולת) ומטגנים
רוטב
1 סיר רחב עם מעט שמן מטגנים את הבצלים הקצוצים, הסלרי והמנגולד
2 מוסיפים את השום ומטגנים כדקה, רק עד שעולה ריח נעים.
3 מוסיפים את הפפריקה והרסק, מטגנים קלות ויוצקים את המים. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון. מביאים הכל לרתיחה.
איחוד
1 מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים יחד בכיסוי חלקי כ-40 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות