מתכון לארוחה ב- 50 ש״ח בקומבי

בזמן שאתם מתלבטים מה להזמין, הקומבי כבר סיים להכין ארוחה שלמה לכל המשפחה, בפחות מ50 שקלים!

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
18 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כרעיים (שלמים או מופרדים)
400 גר׳ אורז בסמטי
1 ליטר מים
חצי שקית תערובת אפונה וגזר קפואים
4-5 תפו״א בינוניים
מלח, פלפל וכורכום לפי הטעם
לרוטב:
כף רסק עגבניות
⅓ כוס שמן (זית או צמחי אחר)
כפית פפריקה
½ כפית כורכום
½ כפית פלפל גרוס
כפית שטוחה של מלח
½ כפית שום גבישי
5 כפות דבש
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לרבעים בצורת סירות. מסדרים את הכרעיים ותפו״א בתבנית השטוחה של נינג׳ה קומבי, יוצקים על הכל את הרוטב שהכנו קודם (מוודאים בכל המרכיבים מכוסים ברוטב) ומכניסים לחלק העליון של הנינג׳ה קומבי.
2 מערבבים את האורז, הגזר והאפונה, המים והתבלינים בתבנית העמוקה של הנינג׳ה קומבי ומכניסים לחלק התחתון של הקומבי.
3 מדליקים, מעבירים את המתג החכם למצב בישול משולב, בוחרים בתוכנית ארוחה משולבת, טמפרטורה של 200 מעלות למשך 18 דק׳, ומפעילים. הקומבי יחל בפעולת אידוי ולאחר מכן יחל להיספר הזמן לאחור.
4 בתום הזמן, מוציאים, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.
5 בתאבון!
@ninja.il

לא צריך לחכות הרבה עד שארוחת החג מוכנה! 🍗🍍 עוף עסיסי ובשרני מבושל לשלמות עם אננס מתוק, אורז אוורירי, ועליו צימוקים ושקדים קראנצ'יים. 🥄🍚 וכל הארוחה המדהימה הזאת מתבשלת בקומבי ב 18 דקות! שריג היבואן הרשמי #אוכל #נינגה #מתכון #פסח איך מכינים? מתכון לעוף באננס – מצרכים – 4 כרעיים מחולקים 400 גר׳ אורז 900 מ״ל מים אננס כרישה מרינדה – 3-4 שיני שום כתושות כף ג׳ינג׳ר קצוץ דק פלפל צ׳ילי אדום רבע למון גראס חתוך לרצועות דקות ⅓ כוס סויה ⅓ כוס דבש ⅓ כוס סילאן ⅓ כוס שמן זית תערובת צימוקים ושקדים – 100 גר׳ שקדים לבנים פרוסים 100 גר׳ צימוקים בהירים אופן ההכנה – מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה מתאימה. מסדרים את הכרעיים בתבנית האפייה השטוחה של נינג׳ה קומבי ויוצקים עליהם את מרינדה. חותכים את האננס והכרישה לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים לתבנית, מערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יכוסו במרינדה ומניחים בצד לכחצי שעה עד לילה במקרר לספיגת טעמים. אחרי המנוחה, מכינים את האורז – שמים את האורז בתבנית העמוקה של הנינג׳ה קומבי, מוסיפים את המים, מתבלים במעט פלפל ומלח לפי הטעם (אפשר כמובן להחליף את המים בציר עוף להעמקת טעמים). מכניסים את שתי התבניות לנינג׳ה קומבי – את התבנית השטוחה עם העוף לחלק העליון של הנינג׳ה קומבי ואת התבנית העמוקה עם האורז לחלק התחתון של הקומבי. מפעילים את המכשיר, מעבירים את המתג החכם בחלק העליון של המכשיר למצב ״בישול משולב״, בוחרים בתכנית ארוחה משולבת, בחום של 200 מעלות למשך 18 דק׳ ומפעילים. המכשיר יחל בפעולת האידוי ובהמשך יחל להיספר הזמן. בזמן הבישול נכין את השקדים והצימוקים – נחמם מחבת עם 3-4 כפות שמן, נוסיף את השקדים ונקלה מעט עד לקבלת גוון זהוב עדין, נוסיף את הצימוקים ונבשל עוד 3-4 דק׳. מוציאים הצידה לצינון. בתום הבישול מוציאים, ומעבירים צלחת ההגשה ומפזרים מעל את תערובת השקדים והצימוקים. מגישים, ובתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם