מתכון לארוחה ב- 50 ש״ח בקומבי
בזמן שאתם מתלבטים מה להזמין, הקומבי כבר סיים להכין ארוחה שלמה לכל המשפחה, בפחות מ50 שקלים!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
18 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כרעיים (שלמים או מופרדים)
400 גר׳ אורז בסמטי
1 ליטר מים
חצי שקית תערובת אפונה וגזר קפואים
4-5 תפו״א בינוניים
מלח, פלפל וכורכום לפי הטעם
לרוטב:
כף רסק עגבניות
⅓ כוס שמן (זית או צמחי אחר)
כפית פפריקה
½ כפית כורכום
½ כפית פלפל גרוס
כפית שטוחה של מלח
½ כפית שום גבישי
5 כפות דבש
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב בכלי. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לרבעים בצורת סירות. מסדרים את הכרעיים ותפו״א בתבנית השטוחה של נינג׳ה קומבי, יוצקים על הכל את הרוטב שהכנו קודם (מוודאים בכל המרכיבים מכוסים ברוטב) ומכניסים לחלק העליון של הנינג׳ה קומבי.
2 מערבבים את האורז, הגזר והאפונה, המים והתבלינים בתבנית העמוקה של הנינג׳ה קומבי ומכניסים לחלק התחתון של הקומבי.
3 מדליקים, מעבירים את המתג החכם למצב בישול משולב, בוחרים בתוכנית ארוחה משולבת, טמפרטורה של 200 מעלות למשך 18 דק׳, ומפעילים. הקומבי יחל בפעולת אידוי ולאחר מכן יחל להיספר הזמן לאחור.
4 בתום הזמן, מוציאים, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.
5 בתאבון!