עוגת תפוזים בלי מיקסר של אבי ביטון

אבי ביטון מדגים איך מכינים עוגת תפוזים בחושה מבלי להשתמש במיקסר ומבלי לעשות כלים. עוגה בחושה מושלמת ליד כוס תה או קפה. בשיתוף זיפלוק. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל-2 תבניות אינגליש קייק:
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים גדולות בטמפ’ החדר
1.25 כוסות סוכר
1.75 כוסות שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 קליפה מגוררת מחצי תפוז
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפייה
עוגת תפוזים בחושה בלי מיקסר של אבי ביטון
עוגת תפוזים בחושה בלי מיקסר של אבי ביטון. צילום: נוי דקל
אופן הכנה
1 מכניסים לשקית ייעודית רחבה את כל המרכיבים: קמח, סוכר, תמצית וניל, מיץ תפוזים, ביצים, אבקת אפיה, גרידת תפוז ושמן.
2 אוטמים את השקית היטב ומשקשקים ומערבבים בעזרת הידיים למשך 2-3 דקות עד שמתגבשת תערובת אחידה.
3 לאחר הערבוב לוקחים שתי תבניות אינגליש קייק ומכניסים לתוכן את המלית.
4 אופים במשך 35-40 דקות על 160 מעלות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות