פאי אגסים לעצלנים של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה פאי אגסים מהיר למי שנתקע בלי קינוח

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 אגסים
דבש (צנצנת)
חופן שקדים פרוסים
2 ביצים
1 בצק עלים מופשר
קינמון
פלפל שחור גרוס
להגשה:
גלידה פרווה בצד לא חובה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 190 מעלות
2 על תבנית של תנור שטוחה וגדולה שימו נייר אפייה, זלפו דבש בכמות יפה, קירצו שש גומות והשטיחו
3 פזרו מעט פלפל שחור וקינמון
4 פירסו את האגסים למניפה והניחו על הדבש בשורה
5 פזרו מעל שקדים, זלפו מעט דבש מעל וסיגרו עם קוביה של בצק עלים שיכסה את כל האגסים.
6 באמצעות מזלג סיגרו את כל הפינות היטב
7 מכניסים לתנור לכ40 דקות או עד שמזהיב יפה
8 מגישים עם אבקת סוכר וכף גלידה פרווה (לא חובה אבל הכי כיף)
קינוח ב 5 דקות
הכי מהיר שיש! פאי אגסים למי שנתקע בלי. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות