עוגת שוקולד מ 2 מרכיבים בלבד

ביצים ושוקולד, זה מה שמרכיב את עוגת הפאדג' המצוינת הזו ואין סיבה שלא תכינו אותה גם אם מעולם לא דרכתם במטבח

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית פאי עגולה תחתית נשלפת 26 ס"מ
3 ביצים
165 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
1 מפרידים בין החלמונים והחלבונים
2 ממיסים את השוקולד בבאן מרי, או במיקרוגל בפולסים ומצננים
3 בקערה מקציפים את החלבונים היטב עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה
4 לאחר שהשוקולד התקרר, מוסיפים לקערת השוקולד הנמס את החלמונים ומערבב היטב עד להטמעת החלמונים בשוקולד
5 מעבירים 1/3 מקצת החלבונים לקערה ומערבבים היטב, את 2/3 קצף החלבונים הנותר מערבבים בתנועות קיפול אל תוך התערובת
6 מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית אפייה
7 יוצקים אל התבנית את הבלילה ומכניסים לתנור לכ-30 דקות
8 מצננים את העוגה לחלוטין לפני שמחלצים מהתבנית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      האם אפשר להשתמש בשוקולד מריר 60% במקום בשוקולד חלב?

      האם אפשר להשתמש בשוקולד מריר 60% במקום בשוקולד חלב?
      ליאורה says:
      • אכן אפשרי

        אכן אפשרי
        ahiad says: