מאפה גבינה יווני – 12 האלים

מתכון לבצק פילו ממולא בגבינת פטה, עם סירופ דבש ושומשום מלמעלה. לא סתם קוראים לו היוונים כך – הטעם – אלוהי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות חמאה מומסת
חבילת פטה 200 גרם חתוכה ל-2 מלבנים
2 דפי בצק פילו גדולים
מעט טימין
1 כף שומשום
דבש
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-180C
2 מורחים את עלה הפילו ומברישים בחמאה מומסת. מורחים עליו מעט טימין טרי ומקפלים לשניים
3 מניחים את הפטה בקצה מלבן ועוטפים את הפילו סביב הגבינה, מברישים בחמאה תוך כדי כך שידבק. אל תעטפו חזק מדי כי הגבינה תתרחב במהלך האפייה. מברישים את החלק החיצוני של המאפה בחמאה מומסת ומפזרים שומשום. אופים כ-20-25 דקות
4 מוציאים מהתנור, מזלפים דבש, עוד עלי טימין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות