עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה
מתכון לעוגת תפוחים לממהרים, שלא מוותרת על הטעם. תמיד מומלץ עם כדור גלידה בצד למקסימום פינוק
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/09/19093830/AdobeStock_71521082.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 תפוחים גדולים חתוכים גס
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
4 ביצים L
180 ג' סוכר
כפית קינמון גדושה
180 מ"ל שמן
280 ג' קמח
2 כפיות אבקת אפייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 מערבבים תפוחים חתוכים עם סוכר ומניחים בצד
3 בקערה נפרד מערבבים סוכר עם ביצים (רצוי עם מיקסר, אם אין אז מטרפה) היטב
4 מוסיפים שמן, קמח, קינמון ומערבבים לאיחוד
5 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מסדרים את התפוחים מלמעלה
6 מכניסים לתנור ואופים כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי