עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה

מתכון לעוגת תפוחים לממהרים, שלא מוותרת על הטעם. תמיד מומלץ עם כדור גלידה בצד למקסימום פינוק

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 תפוחים גדולים חתוכים גס
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
4 ביצים L
180 ג' סוכר
כפית קינמון גדושה
180 מ"ל שמן
280 ג' קמח
2 כפיות אבקת אפייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 מערבבים תפוחים חתוכים עם סוכר ומניחים בצד
3 בקערה נפרד מערבבים סוכר עם ביצים (רצוי עם מיקסר, אם אין אז מטרפה) היטב
4 מוסיפים שמן, קמח, קינמון ומערבבים לאיחוד
5 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מסדרים את התפוחים מלמעלה
6 מכניסים לתנור ואופים כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות