לביבות תפוחי אדמה מטוגנות ב-10 דקות
מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות מטוגנות מ-4 מרכיבים ותבלינים
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
600 גרם תפוח אדמה
ביצה 1 גדולה
2 כפות קמח
1 בצל קטן
מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם
שמן לטיגון
שמנת חמוצה או יוגורט להגשה
אופן הכנה
1 בקערה מניחים מגבת מטבח
2 מגרדים גס בפומפיה את תפוחי האדמה
3 מגרדים בצל בפומפיה דקה, מוסיפים לתפוחי האדמה בקערה
4 סוחטים את התערובת עם המגבת היטב ונפטרים מהנוזלים
5 מוסיפים ביצה, קמח ותבלינים, מערבבים היטב
6 מחממים שמן במחבת עד לרתיחה
7 מטגנים היטב 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה
8 מגישים עם שמנת או יוגורט