ריזוטו פטריות במיקרוגל למקצרי דרך

אתם בטח קוראים ומשפשפים את העיניים, ריזוטו בלי לעמוד שעות ולבחוש מעל הכיריים? אז כן, קיצור דרך לריזוטו טעים ומושלם במיקרוגל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל-4 מנות אישיות של ריזוטו בכוס
1 כוס אורז עגול לריזוטו
3 כפות חמאה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כוסות ציר מרק (אפשר להשתמש באבקת מרק עוף + מים חמים)
3/4 כוס יין לבן
כוס פטריות שמפיניון קצוצות
רבע כוס פרמזן מגוררת
אופן הכנה
נא להשתמש בכלים שמתאימים למיקרוגל
1 מכניסים לקערה חמאה, שום ובצל – מכניסים למיקרוגל לדקה וצצי, מערבבים את החמאה כל 30 שניות
2 בקערה נפרדת מחממים במיקרו מרק עד שהוא חם, אבל לא רותח
3 מעבררים מרק, אורז, ותערוחמאה עם הבצל והשום בקערה, מכסים ומכניסים למיקרו
4 מכניסים הכל לקערה ומערבבים אורז עם המרק ועם תערובת הבצל, החמאה והשום מכסים היטב את הכלי ומבשלים על גבוה במשך 6 דקות
5 רוב הנוזלים אמורים כבר להתאדות. מוסיפים פטריות קצוצות ויין ומכנירוגל לעוד 8 דקות
6 מוציאים מהמיקרו ומערבבים היטב עם פרמזן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות