פילה קוד עשוי על מחבת של צ'רלי פדידה

מתכון דגים מקורי ופשוט לפילה קוד בתוספת של בצלים מקורמלים וכרישה שישאיר לכם טעם של עוד. מתוך התוכנית: "ממלכת הדגים – נורבגיה"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דג
800 גרם פילה קוד נקי מעור ואדרות
מלח , פלפל לפי הטעם של נפטון
1 כפית מסלת דגים של נפטון
4 כפות שמן זית
רוטב
100 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
1 בצל שלוט קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס יין לבן
1 כף גרדת לימון
1 כפית גרדת תפוז
חצי ענף קורנית
100 מיל שמנת מתוקה
2 כרישה חתוכה ל 4
אופן הכנה
הכנת הדג והרוטב
1 מחממים מחבת עם שמן זית , מתבלים את הדג במלח , פלפל , מסלת דגים ומתחילים בצריבת הדג מהצד של העור למשך כ 4 דקות בערך , הופכים את הדג ומטגנים לעוד 2 דקות ומניחים על גבי נייר סופג.
2 אל אותה מחבת מוסיפים מעט שמן זית , חמאה , שום , קורנית , בצל וכרישה ומטגנים עד לשקיפות הבצל מוסיפים יין לבן , מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזל על להבה בינונית לחצי.
3 מוסיפים גרדת לימון , גרדת תפוז ומעט מלח.
4 מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
5 אל הרוטב שיצרנו מכניסים את הדג ומכסים לספיגת טעמים על להבה בינונית למשך כ 5 דקות.
פילה קוד עשוי על מחבת בתוספת כרישה ובצל מקורמלים של צ'רלי פדידה
פילה קוד עשוי על מחבת בתוספת כרישה ובצל מקורמלים של צ’רלי פדידה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות