ריזוטו פטריות במיקרוגל למקצרי דרך

אתם בטח קוראים ומשפשפים את העיניים, ריזוטו בלי לעמוד שעות ולבחוש מעל הכיריים? אז כן, קיצור דרך לריזוטו טעים ומושלם במיקרוגל

מערכת
05.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל-4 מנות אישיות של ריזוטו בכוס
1 כוס אורז עגול לריזוטו
3 כפות חמאה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כוסות ציר מרק (אפשר להשתמש באבקת מרק עוף + מים חמים)
3/4 כוס יין לבן
כוס פטריות שמפיניון קצוצות
רבע כוס פרמזן מגוררת
אופן הכנה
נא להשתמש בכלים שמתאימים למיקרוגל
1 מכניסים לקערה חמאה, שום ובצל – מכניסים למיקרוגל לדקה וצצי, מערבבים את החמאה כל 30 שניות
2 בקערה נפרדת מחממים במיקרו מרק עד שהוא חם, אבל לא רותח
3 מעבררים מרק, אורז, ותערוחמאה עם הבצל והשום בקערה, מכסים ומכניסים למיקרו
4 מכניסים הכל לקערה ומערבבים אורז עם המרק ועם תערובת הבצל, החמאה והשום מכסים היטב את הכלי ומבשלים על גבוה במשך 6 דקות
5 רוב הנוזלים אמורים כבר להתאדות. מוסיפים פטריות קצוצות ויין ומכנירוגל לעוד 8 דקות
6 מוציאים מהמיקרו ומערבבים היטב עם פרמזן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות