עוגת גבינה פירורים ללא אפייה
מתכון לעוגת פירורים קרה, הכי קלה להכנה, ללא אפייה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
250 גרם פתי בר
125 גרם חמאה מומסת
לעוגה:
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1/4 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
לפירורים מלמעלה:
150 גרם ביסקוויטים מפוררים גס
אופן הכנה
מכינים את הבסיס:
1 מכניסים את הביסקוויטים למעבד מזון וטוחנים (לא דק מידי)
2 מערבבים את הפירורים בחמאה ומהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר
3 מכניסים למיקסר שמנת מתוקה ומקציפים דקה דקות
4 מוסיפים חלב, סוכר, אינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה
5 מקפלים בזהירות את הגבינה לתוך הקצפת
6 מוציאים מהמקרר את הבסיס ושופכים עליו את תערובת הקצפת. בוזקים מלמעלה פירורים גסים של פתי בר ומכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות