עוגיות עבאדי תוצרת בית של תומר תומס

המתכון של תומס לעוגיות האהובות והטעימות שכולם אוהבים בגרסה הביתית – עוגיות עבאדי, עגולות מלוחות עם שומשום. עוגיות קלות ופשוטות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגיות עבאדי
2 כוסות קמח רגיל מנופה
כפית מלח שטוחה
חצי כוס שמן זית/קנולה
רבע כוס מים
50 גרם מחמאה או חמאה
אבקת אפיה
שומשום לקישוט
כף מים
חלמון מביצה אחת
אופן הכנה
עוגיות עבאדי
1 שמים בקערה את: קמח, מלח, שמן זית/קנולה, מים, מחמאה/חמאה, אבקת אפיה ולשים לתערובת אחידה.
2 נותנים לבצק לנוח 5 דקות.
3 לוקחים חתיכה מהבצק יוצרים נחש, חותכים בגודל הרצוי ויוצרים עיגול כפי שהודגם בסרטון.
4 מוסיפים לחלמון כף מים ומערבבים ומברישים את כל העוגיות בצורה אחידה, מפזרים שומשום מעל.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל20-25 דקות.
6 מוציאים מהתנור ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות