סלט קיסר עם אגסי אנג'ו אדומים ושקדים של יובל בר-נר

"איש האגסים" מציג מתכון של סלט קיסר עם אגסים אמריקאים שמיועד במיוחד לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ראש חסה ערבית שטוף ומופרד לעלים
30 גרם שבבי גבינה כחולה
2 אגסי אנג’ו אדומים
חופן שקדים קלוים קצוצים גס
לרוטב
80 גרם מיונז איכותי
1 כף רוטב דגים תאילנדי
3 כפות פרמזן מגורד
כף חומץ טבעי
1 שן שום כתושה
מעט מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב היטב ומתבלים. שימו לב, הרוטב צריך להיות מעט מלוח בפני עצמו.
2 פורסים את האגסים לפלחים לאורכם ללא הגרעינים.
3 מערבבים בקערה גדולה את החסה עם האגסים והרוטב.
4 מחלקים לשתי קערות הגשה ומפזרים מעל גבינה כחולה ושקדים קלויים.

אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות