סלט קיסר ואגסים של יובל בר-נר

סלט קיסר עם אגסי אנג’ו אדומים, שקדים קלויים וגבינה כחולה – הסלט המושלם לארוחה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ראש חסה ערבית , מופרד לעלים, שטוף ומיובש
50 גר’ שקדים פרוסים וקלויים
50 גר’ גבינה כחולה (כמו רוקפור)איכותית מפוררת
שני אגסי אנג’ו פרוסים לפרוסות דקות או גפרורים
לרוטב
3 כפות רוטב דגים תאילנדי
שן שום גדולה כתושה
מיץ וקליפה מגורדת מחצי לימון גדול
5 כפות גדושות מיונז דל קלוריות
3 כפות שמן זית
3 כפות מים קרים
מעט מלח ופלפל לפי הצורך
אופן הכנה
1 קורעים את עלי החסה לחתיכות בינוניות ושמים בקערה גדולה יחד עם האגסים.
2 שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב עד קבלת רוטב אחיד. מתקנים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
3 יוצקים את הרוטב על החסה והאגסים ומערבבים בעדינות עד ציפוי
4 מעבירים לצלחות הגשה.
5 מפזרים מעל גבינה מפוררת ושקדים קלויים ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות