מעדן חלב ביתי של אפרת סיאצ’י

מעדני חלב ביתיים וטעימים בהכנה מהירה ביותר, מתוך מתכונים ב-10 דקות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס וחצי (360 מ”ל) חלב
חצי מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד מריר + 70 גרם שוקולד חלב או 150 גרם שוקולד לבן
כף סוכר
2 כפות שטוחות קורנפלור מעורבב עם 3 כפות חלב או מים
אופן ההכנה
מניחים בסיר קטן כוס וחצי חלב, חצי כוס שמנת מתוקה וכף סוכר ומחממים על אש נמוכה
מערבבים בכוס 2 כפות שטוחות קורנפלור עם 3 כפות חלב או מים עד לקבלת בלילה לבנה חלקה (שימו לב שלא יהיו גושים) מוסיפים לתערובת החלב והשמנת, מערבבים כל הזמן ומביאים לרתיחה על אש גבוהה מנמיכים את האש, מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים כל הזמן, עד שהשוקולד נמס לגמרי בתערובת והתערובת מעט מסמיכה
מעבירים לכוסות ומניחים לתערובת להתקרר מעט (רצוי להשתמש בכוסות מזכוכית מאחר והתערובת חמה) לאחר מכן עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של 3-4 שעות לפחות לפני ההגשה
במשך כל הבישול יש לערבב כל הזמן! אם במקרה יש גושים בתערובת מומלץ להעביר במסננת לפני שיוצקים לכוסות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות