מרק תירס ב-10 דקות עבודה של אפרת סיאצ'י

בים בם בם: מתכון קליל למרק תירס חם של אפרת סיאצ'י בעלת האתר "מתכונים ב-10 דקות"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרק תירס
קופסת שימורים גדולה של תירס עם הנוזלים (550 גרם)
2 כוסות מים רותחים
1 כף קורנפלור + חצי כוס מים קרים (למי שאין- אפשר להמיר בקמח)
תיבול: 1 כף אבקת מרק, מעט מלח, מעט פלפל שחור
אופן הכנה
1 שופכים לסיר את התירס עם הנוזלים וטוחנים גס
2 מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור
3 מערבבים בכוס כף קורנפלור עם חצי כוס מים עד לקבלת נוזל חלק
4 מבשלים את המרק עד לרתיחה ומוסיפים את מי הקורנפלור לסיר. מבשלים את המרק 10-15 דקות עד שהוא מסמיך

טיפ: לשדרוג המתכון ל מרק תירס סיני– יש להוסיף למרק 1 כף רוטב סויה אמיתי + 1 כף גדושה סוכר. לאחר שהמרק מוכן, יש לטרוף ביצה אחת ולהזליף נטיפים ממנה לתוך הסיר בעזרת מסננת, לבשל תוך כדי ערבוב עד שהנטיפים מלבינים

המתכון באדיבות אפרת סיאצ'י בעלת האתר מתכונים ב-10 דקות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: