מתכון לעוגת שוקולד של אור בן אוליאל
מתכון לעוגת שוקולד מופחתת סוכר פשוטה מאוד להכנה, ארבעים דקות בתנור ויש לכם קינוח קלאסי עם מינימום סוכר לסוף הארוחה
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 3/4 כוסות קמח תופח
ֿ3/4 כוס קקאו
2 כוסות סוויטנגו חום
כפית וחצי אבקת אפיה
כפית וחצי סודה לשתיה
כף חומץ
כפית מלח
2 ביצים
כוס חלב
כוס מים חמים
חצי כוס שמן
אופן הכנה
1 הכל לתוך המיקסר עד קבלת מרקם אחיד ונזולי.
2 מעבירים לתבנית 21 עגולה.
3 מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 40 דקות או עד שמכניסים סכין ויוצאת לחה עם פירורים.
4 *יש אפשרות לקרם מעל בשילוב פודינג השוקולד או גנאש בשימוש השוקולד מריר.