טארט שוקולד קלאסי של דודו אוטמזגין

דודו אוטמזגין עם מתכון מושלם לטארט שוקולד קלאסי וטעים שאסור לכם לפספס,

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
110 גרם חמאה קרה
קורט מלח
70 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
0.25 מקל וניל
190 גרם קמח
23 גרם אבקת שקדים
תרסיס שמן פאם
למילוי:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
2 חלמונים
50 גרם סוכר
קורט מלח
לציפוי:
80 מ"ל שמנת מתוקה
80 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
הבצק:
1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר במהירות נמוכה
2 מוסיפים בהדרגה את הביצים, המלח ואת תוכן מקל הווניל. מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן, מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומערבבים
3 עוטפים בניילון נצמד ומשהים שעתיים לפחות במקרר
4 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, לעלה בעובי 3 מ”מ
5 משמנים את התבנית ומניחים בה את הבצק, מהדקים לדפנות ומסירים את השאריות
6 משהים במקפיא כשעתיים עד שהבצק מתייצב
7 אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
המילוי:
1 ממיסים את החמאה והשוקולד על גבי בן מארי
2 מקציפים את הביצים, החלמונים, הסוכר והמלח לקצף תפוח ובהיר
3 מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף בתנועות קיפול
4 יוצקים את התערובת על התחתית האפויה ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות. מצננים בטמפרטורת החדר
הציפוי:
1 מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים
2 יוצקים את הציפוי על הפאי בצורה אחידה ומשהים במקרר לשעה. מגישים
טארט שוקולד קלאסי
צילום: יח"צ, טארט שוקולד קלאסי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות