עוגיות מרוקאיות ב-10 דקות ללא מכונה

מתכון לעוגיות מרוקאיות קלאסיות, במתיקות מעודנת, בגרסה ללא מכונה, עם שמן ולא מרגרינה – העוגייה המושלמת ליד הקפה או התה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס=חד"פ 250 מ"ל
4 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס קוקוס קלוי
חצי כוס שומשום
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים
1/4 כוס מים
1/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 מערבבים את כל החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים שמן ומים
3 לשים ומעבדים את הבצק (אם הוא דביק – להוסיף מים)
4 מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מיישרים את הצדדים עם סכין וחותכים מלבנים שווים
5 מסדרים את המלבנים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ברווחים – העוגיות תופחות מעט, ומכניסים לתנור ל 15-20 דקות או עד להזהבה יפה
6 שיטה נוספת היא להכניס את הבצק לשקית זילוף, לחתוף פתח יחסית עבה, ולזלף על נייר האפייה רצועות בגודל הרצוי
7 לשמור את העוגיות בקופסא אטומה לשבוע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות