פיצה ב 10 דקות

מתכון לפיצה ב-10 דקות עבודה! ממהרים? תכינו פיצה מהירה בלי לוותר על הטעם. אף אורח לא יתפוס אתכם לא מוכנים. הכינו את הבצק מראש – הוא דורש התפחה של חצי שעה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל 2 פיצות
4 כוסות קמח (קמח רגיל, קמח פיצה, קמח כוסמין – תבחרו)
15 גרם שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס מים חמימים
1/4 כוס חלב
4 כפות שמן זית
כפית ורבע מלח
לרוטב ללא בישול:
רוטב פיצה מהיר ללא בישול
שום כתוש
3 כפות רסק עגבניות
כפית סוכר
חצי כפית מלח
1/2 כפית אורגנו
גבינות:
חבילת מוצרלה או בייבי מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
תוספות אופציונליות: פטריות פרוסות, זיתים פרוסים, בצל פרוס, תירס, טונה, עגבניות, אננס (אוהבים?), עלי רוקט, אקסטרא גבינה (בולגרית, צהובה)
אופן הכנה
1 מכניסים לקערה את הקמח עם השמרים והסוכר ומערבבים
2 מוסיפים מים וחלב ומערבבים כ-3 דקות
3 מוסיפים שמן זית ולשים את הבצק במשך כ-4 דקות לפחות (עדיף להשתמש במיקסר עם וו לישה)
4 מפזרים את המלח (פזרו על כל הבצק שיהיה אחיד) וממשיכים ללוש במשך כ-3 דקות
5 משמנים קערה גדולה, מניחים את הבצק בפנים ונותנים לו לתפוח חצי שעה
6 מחלקים את הבצק ל2 חלקים ומרדדים על משטח עבודה
7 חמממים תנור ל 250 מעלות ומניחים בה תבנית הפוכה
8 כשתנור חם ממש, מניחים את הבצק על התבנית ההפוכה ואופים 5 דקות – מוציאים מהתנור, מורחים רוטב, מפזרים תוספות שאוהבים ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות
9 מוציאים מהתנור, מפזרים בזיליקום ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות